Eziler Kasabasında yağmur duası yapıldı.

Kategori:Müftülük Haberleri (2010)

Okunma: 1114

23 Mayıs Pazar günü Eziler Kasabasında yağmur duası yapıldı.  Komşu köylerden misafirlerin de yoğun bir şeklide katıldığı dua merasimine İlçe Müftü vekilimiz Abdullah Yalman ve komşu köyleri İmam-Hatipleri iştirak ettiler. Eziler Kasabası  Alieren tepesi Mevkiinde yapılan dua merasimi öğle namazından önce Müftü Vekilimizin vaazıyla başladı. Öğle namazından sonra istiska namazının kılınması ve duaya katılan hocalarımız ile Müftü Vekilimizin dua yapmalarından sonra köylülerimiz tarafından yapılan hayırlarla hazırlanan yemek ikramıyla sona erdi. Duaya yoğun bir katılım gösteren vatandaşlarımız emeği geçenlere teşekkür ederek, dualarımızın kabul olması temennisinde bulundular.

Biz de bu dua programını hazırlayan başta Eziler Belediye Başkanı Ferhat Çetiner ve görevli İmam-Hatiplerimiz olmak üzere yaptıkları hayırlarla ve çeşitli yardımlarla emeği geçen tüm vatandaşlarımıza ve katılan bütün misafirlerimize teşekkür eder, hayırlarının ve dualarının kabul olmasını Yüce Mevla’dan niyaz ederiz..

GÜNEY MÜFTÜLÜĞÜ